Siltana

Tietoa meist

Tietoa meistä

Siltana Oy on loppuvuodesta 2019 perustettu startup-yritys, joka on erikoistunut elektronisiin palvelutuotteisiin ja lääkehoitojen toteuttamista tukeviin sovelluksiin.

 

Siltanassa yhdistyy korkeatasoinen teknologia-, lääke- ja terveysalojen datanlouhinta- sekä palvelukokemuksen, kuluttajakäyttäytymisen ja lääketutkimuksen osaaminen.

OmaLääke TM

 

Siltana kehittää OmaLääke TM – mobiilisovellusta jokapäiväisen elämän turvallisen ja kätevän lääkehoidon tueksi. Lääkinnällisenä laitteena OmaLääke on suunniteltu vastaamaan EU: n määräyksiä ja standardeja. Turvallisuuden ja vaikuttavuuden lisäksi tärkeimmät prioriteettimme ovat tietoturva ja kyberturvallisuus. 

Business Strategy

Siltanan tuote auttaa lääkkeiden käyttäjiä hallitsemaan paremmin hoitojaan, mutta sen arvo ei lopu tähän. Omalääke kerää todellisen maailman dataa (RWD) nimettömästi käyttäjiltä. Lääkeyritykset, lääkinnällisten laitteiden valmistajat ja muut tutkimusryhmät voivat hyödyntää tämän tieteellisesti analysoitua RWD:a lääkkeiden hoitomyöntyvyyden parantamiseksi ja keskeyttämisen vähentämiseksi.

Tieto vaikuttaa

 

                                                                                                      -E. Soini